Lid worden

De Geschiedkundige Kring is een vereniging met bijna 1200 leden waarvan u via deze website voor minimaal 27€ per jaar lid kunt worden. Door het lidmaatschap steunt u het werk van de Kring: bestudering en verspreiding van de geschiedenis van stad en land van Bergen op Zoom. Opkomen voor het cultureel erfgoed en het verwerven van objecten die van belang zijn voor de geschiedenis van stad en land.

U ontvangt trouw elk kwartaal het 40 pagina’s tellende tijdschrift ‘De Waterschans’. Naast boeiende artikelen en vaste rubrieken treft u daarin ook uitnodigingen aan voor excursies, lezingen, cursussen en de jaarlijkse ledenvergadering. Bovendien heeft u recht op het tweejaarlijks geschenk aan de leden.
Als u nu lid wordt krijgt u dit geschenk (of een geschenk uit eerdere jaren, mits nog beschikbaar) als extra hartelijk welkom.

Wilt U lid worden? Vul dan het formulier hieronder in.


Het is ons ter ore gekomen dat er wat problemen zijn met het invullen van het formulier. De datumnotatie geeft problemen bij onder andere Internet Explorer een fout aan, het pull-down menu met de kalender (die we er voor u gemak hadden ingepast) werkt daarin niet naar behoren. We doen ons best dit z.s.m. op te lossen. Google Chrome (desgewenst te downloaden via: https://www.google.nl/chrome/browser/desktop/) werkt in ieder geval naar behoren. Indien u Chrome reeds geïnstalleerd heeft kunt u het formulier daarmee wel goed invullen.
U kunt ook een mailtje sturen naar penningmeester@geschiedkundigekringboz.nl met onderstaande gegevens.

Onze excuses voor het ongemak.


Uw geslacht

Uw voorletters

Uw achternaam

Uw email (verplicht)

Uw geboortedatum (niet verplicht) (dd-mm-jjjj)

Uw adres

Uw postcode

Uw telefoonnummer

Uw inschrijving per datum (dd-mm-jjjj)