De School voor Geschiedenis start steeds in september. Inschrijven voor het komende schooljaar kunt u doen via het downloaden en insturen van het hieronder opgenomen inschrijfformulier. U ontvangt daarna nadere informatie. Zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, wordt een reservelijst aangemaakt. Als u op de reservelijst wordt geplaatst wordt u ook hierover geïnformeerd.

Kosten

Het cursusgeld voor het eerste cursusjaar ( incl. syllabus en koffie/thee tijdens de pauze) bedraagt € 130,-. Leden van de Geschiedkundige Kring krijgen hierop een korting van € 30,-. Dat is meer dan het jaarlidmaatschap van de Geschiedkundige Kring kost. Dit bedraagt namelijk € 27 per kalenderjaar. Lid worden van de Geschiedkundige Kring kan door het aanmeldformulier op onze inschrijvingspagina in te vullen, klik hier voor deze pagina.

Data en plaats

Lesavonden, van 19.30 – ca. 21.30 uur, zijn op maandagavond in het Mollerlyceum, Le Grandstraat te Bergen op Zoom.
U kunt zich vanaf mei aanmelden voor het eerstvolgende cursusjaar 2023/2024 Na afronding van het eerste jaar kunt u zich inschrijven voor het 2e jaar en aansluitend de modules. Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u nadere informatie.

Het rooster van 2022/20223 vind u hier.

Inschrijfformulier cursusjaar 1

Inschrijfformulier cursusjaar 2

Inschrijven voor modules doet u hier