Ein-de-lijk mogen de vrijwilligers van Scherminckel en de Stadsgidsen Bergen op ZooM hun graag gezien gasten weer vertellen over de rijke historie van de stad en de inwoners uit vroeger eeuwen.

Aanmelden bij Scherminckel

Van de vele bodemvondsten in Bergen op Zoom hebben de leden van SIDS een archeologische tentoonstelling samengesteld; deze is vanaf 3 juni te bezoeken op woensdag en zaterdag van 13.00 uur tot 16.30 uur in het Acheologisch depot aan de Wassenaarstraat 61 in Bergen op Zoom. Wel is het aantal bezoekers (nog) gelimiteerd op 10 personen tegelijkertijd. Zie hierboven het geldend protocol. Ook is vooraf aanmelden per mail verplicht!

 

Aanmelden bij SBM

De Stadsgidsen Bergen op ZooM maken vanaf 6 juni een voorzichtige start maken met drie activiteiten, voorlopig alleen op zaterdag –en zondagmiddag, Wat SBM mag binnen het opgestelde coro9na-veiligheidsprotocol aanbieden:
-> historische stadswandelingen: 13.30 uur en 15.00 uur
-> een wandeling op de Waterschans:  13.30 uur en 15.00 uur
Let op: deze wandelingen zijn beperkt tot max 6 personen per wandeling.
-> de Gertrudiskerk is open van 13.00 tot 16.30 uur.
Hier mogen de gidsen tot max 30 personen ontvangen.
Aanmelden voor de wandelingen kan vanaf 2 juni  via de website van de Stadsgidsen of via het VVV. Voor de Gertrudiskerk (ingang Grote markt) kunt u zich aanmelden aan de balie onder de toren., maar de kans bestaat dat u even moet wachten.

Vergelijkbare berichten