In april 2016 zullen Joost de Graauw, voorzitter en Laurijs Weyts, bestuurslid, tevens webmaster, aftreden.
Ook is het bestuur op zoek naar een algemeen bestuurslid teneinde te voorzien in de vacature die ontstaan is wegens de interne invulling van de functie van secretaris bij de ALV van april 2015.
Joost de Graauw heeft aangegeven dat hij geen tweede termijn als voorzitter ambieert, om persoonlijke redenen en Laurijs Weyts is dan, statutair gezien, het maximaal aantal jaren in functie geweest.

Het bestuur heeft profielschetsen gemaakt en roept belangstellenden op voor de functie van voorzitter en voor de functie van bestuurslid. Alle functies binnen de Geschiedkundige Kring van Stad en Land van Bergen op Zoom worden vervuld op vrijwillige basis en zijn dus onbezoldigd.
Heeft u belangstelling voor één van deze functies, dan nodigen wij u uit dit kenbaar te maken bij de secretaris van de Kring, Sjef de Wit, bij voorkeur per e-mail: secretaris@geschiedkundigekringboz.nl of  j.c.dewit@home.nl tel. 0164-257307. De secretaris zal u dan de profielschets toesturen en informatie verstrekken over de procedure. U heeft tot 15 oktober 2015 de tijd om de profielschets op te vragen.

Vanzelfsprekend zal het bestuur zelf ook actief op zoek gaan naar kandidaten voor deze functies. Natuurlijk staan wij open voor suggesties voor de invulling mocht u die hebben. Wij denken dan aan het noemen van mogelijke kandidaten, zonder dat u zelf in beeld komt.

Namens het bestuur,
Joost de Graauw, voorzitter

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *