Op vrijdag 10 april 2015 zal de 11e editie van de GeschiedenisQuiz plaats vinden in de Theaterzaal van de Regionale Scholengemeenschap ’t Rijks, Burgemeester Stulemeijerlaan, Bergen op Zoom. Vanaf 19.30 zal er tot 22.45 uur gestreden worden voor de eeuwige roem, de wisselbeker en uiteraard een blijvend aandenken in de vorm van een beeldje van de hand van Marijke Evers.
Graag nodigen wij u, uw vereniging/school/onderneming/instelling/organisatie/koor/gilde/club enz. uit om met een team te komen quizzen. Elk team telt max. 6 teamleden, die mogen tijdens de quiz niet gewisseld worden, naslagwerken, sociale media e.a. elektronische hulpmiddelen mogen niet gebruikt worden. Elk team quist op z’n eigen parate kennis! Inschrijvingskosten: 35 euro per team.
De vragen hebben weer betrekking op de Bergse geschiedenis, heemkunde en verleden. Er worden vier rondes gespeeld met drie tussenrondes. Voor het winnende team is er de wisselbeker en voor de teamleden een blijvend aandenken. Het team van de “de Eigenwijzen “ gaat dit jaar de wisselbeker verdedigen.
Nog eerst even oefenen? Dat kan ook.  Dit waren de vragen van 2013: ronde 1ronde 2  –  ronde 3  –  ronde 4
De (juiste) antwoorden vindt u aan het einde van elke vragenronde; zo kunt u zichzelf ook controleren.

Inschrijven kan vanaf heden, de inschrijvingsperiode sluit op vrijdag 13 maart 2015 of anders zodra het maximale aantal teams is ingeschreven. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst geregistreerd. Er kan worden ingeschreven door het InschrijfformulierQuiz 2015 in te vullen en per e-mail te verzenden naar Quiz@geschiedkundigekringboz.nl. Het inschrijfgeld ad € 35,- a.u.b. direct na uw aanmelding over te maken op bankrekening IBAN NL91INGB 0002 4059 22 t.n.v. De Geschiedkundige Kring, onder vermelding van Quiz 2015.

Vergelijkbare berichten