De geschiedenisquiz 2022 zal worden gehouden op vrijdag 8 april 2022, aanvang 19:30 in zaal De Stoelemat. Corona zal in april ongetwijfeld nog rondwaren, maar laten we hopen dat de eventuele maatregelen daartegen ons niet zullen noodzaken om van de quiz op 8 april af te zien.
Vanaf woensdag 19 januari kunt u inschrijven, de inschrijving sluit op vrijdag 4 februari, of zoveel eerder als het maximale aantal inschrijvingen is bereikt. U kunt inschrijven via quiz@geschiedkundigekringboz.nl.
Vermeld a.u.b. uw voor- en achternaam, uw (mobiel) telefoonnummer en de naam van uw team. In antwoord op uw e-mail ontvangt u van mij het inschrijvingsformulier.
Ik verzoek u om uw inschrijving definitief te maken door overboeking van het inschrijvingsgeld ad € 35,00 per team naar de penningmeester van de Geschiedkundige Kring: IBAN: NL92 INGB 0002 4059 22 t.n.v. De Geschiedkundige Kring, onder vermelding van QUIZ en de naam van uw team.
De teams die in het verleden deel hebben genomen krijgen separaat na het weekend van 15/16 januari een uitnodiging per briefpost.
Voor eventuele vragen kunt u met mij contact opnemen.
Namens de Werkgroep Quiz,
Joost de Graauw
M: 06 30 00 45 02
E: quiz@geschiedkundigekringboz.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *