Op vrijdagavond 14 april 2023 zal de achttiende geschiedenisquiz van de Geschiedkundige Kring plaatsvinden in zaal De Stoelemat, aanvang 19:30. Voor de tweede keer in successie zal het team Ken Dut Nog Trug die avond de wisselbeker verdedigen.

Een gevulde zaal, met tafeltjes buiten gehoorsafstand
 

De teams die in 2022 hebben deelgenomen of daarvoor waren uitgenodigd, worden medio januari 2023 automatisch uitgenodigd om in te schrijven voor de quiz van 2023.

Voor nieuwe teams staat de inschrijving open vanaf 1 februari 2023.  
Teams (van max 6 leden) kunnen zij zich per e-mail aanmelden bij Joost de Graauw via: quiz@geschiedkundigekringboz.nl.
De inschrijving sluit op 24 februari 2023, of zoveel eerder als het maximale aantal inschrijvingen is bereikt.

Verzoek aan de contactpersoon van het team:  Vermeld svp uw voor- en achternaam, evenals uw (mobiel) telefoonnummer en de naam van uw team. In antwoord op uw e-mail ontvangt u dan het inschrijvingsformulier. 

Attentie, hier volgt een waarschuwing
:
Als u denkt dat meedoen aan zo’n quiz gemakkelijk is, of als u eens wilt oefenen, dan vindt u hieronder alle vragen van de editie uit 2013. Deelnemers dienen elke ronde binnen tien minuten (na presentatie van de vragen in pakweg drie minuten) beantwoorden. Kortom, een kwartier per ronde mag u gebruiken. Klik op de gekleurde telwoordjes. De tussenliggende themarondes zijn vragen met soms foto’s, soms geluiden als muziek of stemmen. Deze zijn hier niet beschikbaar.
De eerste ronde;
De tweede ronde;
De derde ronde;
De vierde ronde.

.

Vergelijkbare berichten