Dat de Waterschans een (nog steeds) groeiende encyclopedie is, werd op deze site al eerder geconstateerd. Maar wie heeft alle uitgaven nog? Gelukkig zijn alle ooit gepubliceerde artikelen digitaal op te vragen. Bijvoorbeeld via de index. Toch is een papieren exemplaar meer het ‘echte werk’. Je kunt daar makkelijker doorheen bladeren, en je treft artikelen aan waarvan je het bestaan niet wist.
Grijp uw kans
Voor leden die het ontbreken van een papieren editie als gemis ervaren, is er nu een unieke kans! Waterschans-boeken beschikt over een (uiterst kleine!) hoeveelheid oudere edities, afkomstig uit legaten en schenkingen. Zo gaan ze niet verloren, maar komen bij iemand anders terecht. Wie weet, bent u dat lid van de Geschiedkundige Kring die zo een of meer oudere jaargangen opduikt, of dat gaatje in de verzameling met nét dat ene nummer weet te repareren.
Beperkte aantallen
Op het moment dat dit bericht verschijnt is er van elke editie ten minste één exemplaar beschikbaar, ook die van de eerste jaren. Vanaf 1984 dat het ‘glossy’ tijdschrift verschijnt zijn 2 tot soms 4 exemplaren beschikbaar. Het is zaak direct te reageren, want wie eerst komt, eerst maalt.
Voor de moeite vraagt het boekwinkeltje (vooralsnog) slechts € 1.-. per stuk, of € 3,50 per jaargang.

Omgekeerd :
Indien u overweegt om uw eigen verzameling weg te doen, kunt u ze hier ook onder uw eigen condities aanbieden! Zo blijven ze voor andere leden beschikbaar.

Klik op de enveloppe voor een bericht.

 

 

Vergelijkbare berichten