Een goed begin van het nieuwe jaar: Op vrijdagavond 12 april 2024 vindt de negentiende geschiedenisquiz van de Geschiedkundige Kring plaats in zaal De Stoelemat, aanvang 19:30.
Noteer de datum alvast in uw (nieuwe) agenda! Want u kunt ook meedoen! Gun uzelf een plezierige en leerzame avond. Denk vooral niet : daar weet ik te weinig van, de andere teams hebben dat zelfde gevoel…..
De winnaars krijgen behalve de wisselbeker ieder een uniek beeldje als aandenken. De overige deelnemers winnen ook iets: zij kunnen zich er op beroemen, deel te hebben genomen aan deze bijzondere geschiedenisles.
Aanmelding
De teams die in 2023 hebben deelgenomen of daarvoor waren uitgenodigd, worden medio januari 2024 automatisch uitgenodigd om in te schrijven voor de quiz van 2024. 
Ook voor nieuwe teams staat de inschrijving open, vanaf 15 februari 2024 kunnen zij zich per e-mail aanmelden bij Joost de Graauw via: quiz@geschiedkundigekringboz.nl. Verzoek aan de contactpersoon van het team om uw voor- en achternaam te vermelden, evenals uw (mobiel) telefoonnummer en de naam van uw team. In antwoord op uw e-mail ontvangt u van mij het inschrijvingsformulier. Een team telt maximaal zes leden.
De inschrijving sluit op 15 maart 2024, of wanneer het maximale aantal inschrijvingen is bereikt.
Twijfelt u nog of het iets voor u is? Dan kunt u hier de vragen van 2013 (zonder themarondes) bekijken: ronde 1ronde 2  –  ronde 3  –  ronde 4. U kunt zichzelf ook testen, want de (juiste) antwoorden vindt u aan het einde van elke vragenronde.
Omdat ons opmerkingen bereikten over de moeilijkheidsgraad van de quiz van 2023, heeft de werkgroep deze signalen ter harte genomen bij de voorbereidingen voor de quiz van 2024. Dat wil niet zeggen dat het nu een makkie wordt; doe mee en laat u verrassen met (weer) nieuwe zaken!

Met vriendelijke groet namens de Werkgroep Quiz, 
Joost de Graauw. 

De teams zitten buiten (gefluisterde) gehoorsafstand de presentatie van de vragen te bekijken

Vergelijkbare berichten