Op vrijdag 15 april 2016 vanaf 19.30 tot 22.45 uur houdt de Kring de alweer twaalfde geschiedenisquiz. De quiz wordt weer gespeeld in De Theaterzaal van de Regionale Scholengemeenschap ’t Rijks, Burgemeester Stulemeijerlaan, Bergen op Zoom.
De vragen hebben weer betrekking op de Bergse geschiedenis, heemkunde en verleden.
Er worden vier rondes gespeeld met drie tussenrondes.
De inschrijving staat vanaf heden open voor teams van max 6 personen; de teams die aan eerdere edities deelnamen, werden reeds per brief benaderd. De aanmelding sluit op vrijdag 11 maart, of zoveel eerder als het maximum aantal teams is bereikt. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst geregistreerd.

Aanmelden geschiedt bij het Organisatieteam GeschiedenisQuiz
E-mailadres: fons.evers@ziggo.nl
Voor aanmelding kan gebruik worden gemaakt van bijgaand inschrijfformulier. Ook kan worden ingeschreven per e-mail onder vermelding van de gegevens zoals vermeld op het inschrijfformulier.
Voor elk team dient een contactpersoon en diens mailadres bij de quizorganisatie bekend te zijn., vermeld u deze daarom op het formulier.
Het inschrijfgeld ad € 35,- a.u.b. direct na uw aanmelding over te maken op bankrekening IBAN NL91INGB 0002 4059 22 t.n.v. De Geschiedkundige Kring, onder vermelding van Quiz 2016.

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *