Het komende eerste schooljaar van de School voor Geschiedenis is helemaal volgeboekt. Inmiddels beslaat de wachtlijst ook al 6 personen. Wilt u volgend cursusjaar deelnemen aan de School dan is het aan te bevelen om bijtijds in te schrijven zodat u niet buiten de boot valt.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

 1. Graag wil ik u laten weten dat ik belangstelling heb om in de toekomst gids te worden in één van onze mooie monumenten.
  Vanmiddag was ik in gesprek met een van uw gidsen.
  Zij informeerde me over de stappen die je moet nemen om stadsgids of gids in één van de monumenten te worden.
  Ik heb begrepen dat ik eerst de cursus dien te volgen die verzorgd wordt
  door de school voor geschiedenis.
  Ik wil dan ook graag op de wachtlijst geplaatst worden voor volgend cursusjaar.
  Sinds augustus J.l. ben ik vervroegd gestopt met werken als leerkracht in het primair onderwijs.
  Geschiedenis interesseert me en het lijkt me leuk energie te steken in deze vorm van vrijwilligerswerk.
  Ik zie u reactie tegemoet,
  Met vriendelijke groet,
  Ineke Scherpenisse

  1. Beste Ineke,
   De Stichting Bezichtiging Monumenten is altijd blij met versterking van het gidsenteam. U moet zich daar aanmelden om voor deze mooie functie in aanmerking te komen. Het klopt dat zij als eerste een kennisbasis van gidsen vragen door de School voor Geschiedenis te doorlopen.
   Overigens kunt u voor de School ook gebruik maken van het aanmeldingsformulier op deze website. http://www.geschiedkundigekringboz.nl/school-voor-geschiedenis/inschrijven/
   Voor de Stichting Bezichtiging Monumenten kunt u zich aanmelden via deze link: http://www.sbm-boz.nl/nieuwsbericht/92/sbm-zoekt-jonge-vrijwilligers
   Natuurlijk kunt u zich altijd aanmelden bij de School voor Geschiedenis; daarvoor hoeft u niet per se stadsgids te willen worden. Vele cursisten zijn op andere wijze met de regionale historie doende. Dat ontdekt u wel als u eenmaal op deze school zit…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *