Maandag 25 september gaat schooljaar ’23-’24 van de School voor Geschiedenis van start op het MollerJuvenaat. We zijn blij te kunnen melden dat we ook dit jaar weer met een vol eerste cursusjaar gaan beginnen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor het tweede cursusjaar, voor degenen die na het volgen van het eerste jaar toch nog door willen. Aanmelden voor het tweede cursusjaar kan nog tot en met 9 september. Heeft u beide cursusjaren al gevolgd? Dan is er nog de mogelijkheid om vanaf september met een van onze modules te starten, bijvoorbeeld Katholicisme, Oud Schrift of Bergs Dialect. De module Vastenavond bij ons in ’t Krabbegat zit op een paar plekken na helemaal vol, dus zou u zich daarvoor nog willen inschrijven dan is snelheid geboden. Aanmelden voor een module kan nog tot 2 weken voor aanvang van de betreffende module.

In de tweede helft van het schooljaar, vanaf januari 2024, worden er andere modules aangeboden, zoals Bedrijvigheid en industrie, Vondstdeterminatie, het Stadhuis en 2000 jaar muziek in/over/verbonden met Bergen op Zoom. Voor deze modules kunt u zich vanaf medio oktober inschrijven via onze website. Houd deze site in de gaten voor de aankondiging daarvan.

Alle informatie over de School voor Geschiedenis vindt u elders op onze website https://www.geschiedkundigekringboz.nl/school-voor-geschiedenis/.

Vergelijkbare berichten