Wie nog aarzelt om met een team van max 6 leden aan de geschiedenisquiz deel te nemen, moet nu snel beslissen! Er is nog wel een plekje, maar de inschrijvingstermijn eindigt binnenkort! De veilingklok tikt tot 15 maart.
Het belooft een interessante, leuke en vooral leerzame quiz te worden. Rekening houdend met de opmerkingen over de vorige quiz heeft de werkgroep quiz enkele geheel nieuwe elementen ingebracht. Maar we verklappen niets, de deelnemers zijn de eersten die weten wat er nieuw is. Uw verslaggever is (als medelid van de werkgroep) in ieder geval enthousiast.

Natuurlijk doet ook het (bestuurs-)team Voor Spek en Bòòne weer mee, al is dat buiten mededinging. Volgens de (officieuze) puntentelling zou dit team (van vier!) in 2023 trouwens de hoofdprijs hebben weggesleept!

Vele teams hebben zich inmiddels aangemeld. Dus aarzel niet langer, haal uw team bij elkaar en meld aan! Het kan nog net. Wees anderen voor en bezorg uzelf een geweldige avond. Lid zijn van de Kring is helemaal niet nodig, al is dat wel veel slimmer..;) Een mailtje naar quiz@geschiedkundigekringboz.nl.  volstaat voor een voor uw team gedenkwaardige avond.
En dan hebben we het nog niet over het nagenieten, zoals waarom je op die simpele vraag toch nèt het verkeerde antwoord gaf, of nou tóch maar eens die oude Waterschans opzoeken voor dat artikel, en de gedigitaliseerde boeken op de website eens doorspitten.
Wat dat laatste betreft, geven we u deze tip: dat is ook nuttig als voorbereiding op de komende quiz op 12 april aanstaande. Ook kunt u hier de vragen van 2013 (zonder themarondes) bekijken: ronde 1 – ronde 2  –  ronde 3  –  ronde 4. U kunt zichzelf ook testen, want de (juiste) antwoorden vindt u aan het einde van elke ronde.

Vergelijkbare berichten