20161022-raak-stumuleringsprijs
klik op de afbeelding voor een vergroting

Het was te mooi om waar te zijn. Het was de laatste week een nek aan nek race tussen de uiteindelijke winnaar en Markiezenhof. Samen waren ze goed voor pakweg 95% van de uitgebrachte stemmen. Herhaaldelijk nam Markiezenhof de koppositie over van het museum Beelden aan Zee. Op het cruciale moment was de laatste echter leidend. Het museum Beelden aan Zee ging er dus met de prijs vandoor.
Dat betekent echter niet dat er helemaal niets gebeurt in het Markiezenhof. Op dit moment wordt bekeken of en in hoeverre die plannen om de exposities(ruimten) toegankelijker gemaakt kunnen worden voor slechtzienden. Zie voor ontwikkelingen ook de nieuwsbrief van het Markiezenhof.

Oorspronkelijk bericht:
Dat zou mooi zijn, als we de Raak! stimuleringsprijs voor het Markiezenhof binnenhalen. Dat zou betekenen dat het Markiezenhof ook voor blinden en slechtzienden toegankelijk wordt. Waar het museum nu vooral kijken, kijken (niet kopen) is, kunnen dan ook bezoekers met een visuele handicap onze geschiedenis ervaren. Er komt bijvoorbeeld een speciale audiotour voor de vaste collectie, de fysieke toegankelijkheid in het gebouw wordt verbeterd en bij thematische rondleidingen kan men zelfs voorwerpen vastpakken.
Op dit moment heeft Markiezenhof nog (of al?) 42% van de uitgebrachte stemmen. De concurrentie zit bepaald niet stil en heeft Markiezenhof van de eerste plaats verdrongen. Daarom is ook uw stem nu extra belangrijk.
Stem dus vóór 13 november 2016 op het Markiezenhof. En weet u wat zo leuk is: als u meer dan 1 mailadres heeft, kunt u zelfs meermalen uw stem uitbrengen. Dat helpt extra! En schakel uw familie en kennissen ook in! Waarom u (en al uw familieleden) op Markiezenhof moet stemmen kunt u hier lezen én horen.
Laat u nog meer overtuigen via deze pagina op de Markiezenhof site, of klik op de afbeelding hier naast.
Vergeet niet uw stem te bevestigen! Als u uw stem uitbrengt, krijgt u een mailtje met een knop om uw stem te bevestigen. Vergeet dat svp niet!
raak-stimuleringsprijs-banner

Vergelijkbare berichten