Uiteraard duurde het langer dan gedacht, zoals bij veel ict-projecten, maar nu is het zover. De website is vernieuwd en klaar voor het ‘nieuwe inschrijven’! Vanaf nu kun je je inschrijven via de inschrijfpagina van deze site. Het nieuwe schooljaar start op 25 september en de lessen zullen als vanouds op maandagavond in het MollerJuvenaat zijn vanaf 19.30.

Het systeem van inschrijven en administreren is wat verder op orde gebracht. Het principe is hetzelfde gebleven. Ook voor het eerste of tweede jaar kun je nu via deze site je inschrijven.

Mocht je eerst nog wat meer informatie over de School willen, kom dan naar de open avond op 3 juli in het MollerJuvenaat om 19.30. Meld je aan via dit formulier.

Als je al het tweede cursusjaar van de School voor Geschiedenis gevolgd hebt, dan vind je alle modules die je dan kunt volgen op deze pagina. Vervolgens bestel en betaal je het gekozen cursusjaar of module(s). Als alles goed is verlopen krijg je een bevestiging per email van de betaling van het cursusjaar of de te volgen module(s).

Meer modules tegelijk bestellen kan natuurlijk ook, houd echter rekening dat deze modules niet tegelijk geroosterd staan. Het conceptrooster vind je hieronder. Een week voor de start van de module sturen we je nog een reminder per e-mail dat het cursusjaar of de module gaat starten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *